Trädgård

Professionell hjälp i trädgården

Vi är specialister på trädgård, trädvård och gröna ytor. Våra erfarna medarbetare har lång erfarenhet utför allt från enklare trädgårdsarbete till trädfällningar och beskärning av mycket svåra träd i bebyggda områden. 

Vi erbjuder också flisning och bortforsling av allt restmaterial och utför bland annat trädgårdstjänster som häckklippning, fruktträdsbeskärning plantering och försäljning av stora träd. 

Våra medarbetare är proffs och är utbildade av Säker Skog, Arboristskolan eller andra ackrediterade utbildare. 

Spara 50% med rutavdrag

Vi är även medlemmar/certifierade inom Svenska Arboristförbundet, Svenska Trädföreningen och ISA (International Society of Arboriculture). Du kan alltså känna dig helt trygg när du anlitar oss. 

Självklart är vi även fullt försäkrade hos IF skadeförsäkringar även om vi aldrig behövt nyttja försäkringen. 

Fyll i en beskrivning av vad du vill ha hjälp med så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert!

Fyll i en förfrågan för kostnadsfri offert!
Bifoga eventuella bilder
Certifieringar & medlemskap
medlemskap arborist trädfällning
certifiering arborist trädfällning

Proffs på trädgård

Fullt försäkrade

Fasta priser

Vi tar hand om din trädgård

Vi på Arborister.se är dedikerade till att skapa och underhålla trädgårdar som inte bara är vackra utan även funktionella och trivsamma. Med vår expertis och passion för gröna utrymmen erbjuder vi en omfattande uppsättning trädgårdstjänster och trädgårdsarbeten som syftar till att förverkliga dina trädgårdsdrömmar.

Våra Professionella Tjänster Inkluderar:

 1. Fruktträdsbeskärning:

  • Våra erfarna trädgårdsmästare är specialiserade på skonsam och effektiv fruktträdsbeskärning. Vi formar träden för optimala skördar samtidigt som vi främjar en sund tillväxt.
 2. Häckklippning:

  • Ge din trädgård struktur och integritet med våra skickliga häckklippningstjänster. Vi skapar snygga och jämna häcklinjer som förbättrar utseendet och funktionaliteten.
 3. Beskärning av Buskar:

  • För en balanserad och estetisk trädgård, erbjuder vi professionell beskärning av buskar. Detta främjar hälsosam tillväxt och blomning.
 4. Plantering av Träd:

  • Skapa en varaktig grönska med vår expertis inom plantering av träd. Vi väljer noggrant träd som passar din trädgårdsstil och klimat, och planterar dem med precision.
 5. Gräsklippning:

  • För en välskött och prydlig gräsmatta erbjuder vi regelbunden gräsklippning. Våra professionella maskiner och erfarna team säkerställer en perfekt klippt yta varje gång.
 6. Lövblåsning och Krattning av Löv:

  • Höstens löv behöver inte vara ett bekymmer. Vårt team tar hand om löven genom noggrann lövblåsning och krattning, hållande din trädgård ren och klar.
 7. Höst- och Vårstädning av Trädgård:

  • Förbered din trädgård för de olika säsongerna med våra höst- och vårstädningspaket. Vi rensar, beskär och förbereder din trädgård för att maximera dess skönhet och vitalitet.
Beskärning av äppelträd
Trädgård, professionell trädgårdsmästare

Varför välja oss till din trädgård?

 • Erfarenhet och Professionalism: Vårt erfarna team av trädgårdsmästare och trädgårdsarbetare kombinerar yrkeskunskap med passion för att leverera högkvalitativa tjänster.

 • Skräddarsydda Lösningar: Varje trädgård är unik, och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål.

 • Hållbarhet och Omsorg: Vi strävar efter hållbara trädgårdspraxis och vårdar din trädgård som om den vore vår egen.

För ett vackrare, mer funktionellt utomhusutrymme, kontakta oss idag. Vi ser fram emot att omvandla din trädgård till en blomstrande oas av skönhet och lugn.

KARRIÄR HOS OSS?

Vi söker arborist/klättrande trädfällare, trädfällare, markarbetare och trädgårdsarbetare som vill jobba med oss på Värmdö och Nacka.

Vi tar även emot praktikanter, LIA med mera. 

Läs mer

Närbild på arborister

En del av de tjänster vi erbjuder: