?>

Sektionsfällning

Gratis offert & 50% med RUT-avdrag!

Behöver du hjälp med sektionsfällning av träd? Våra arborister kan hjälpa dig med alla typer av sektionsfällningar, lätta som svåra. Du får alltid hjälp av våra kunniga medarbetare och vi vet att du kommer att bli lika nöjd som alla våra andra kunder.

Med Arborister.se kan du känna dig trygg.
Vi är fullt försäkrade och är medlemmar i Sveriges Arboristförbund, Svenska Trädföreningen, det borgar för kvalité när du anlitar oss. Fyll i en förfrågan med en beskrining av din sektionsfällning så kontaktar en av våra arborister dig med en kostnadsfri offert!

Click or drag a file to this area to upload.

Sektionsfällningar

Sektionsfällning

Trädfällning och framförallt sektionsfällning av träd är potentiellt livsfarligt. Sektionsfällning ska därför enbart utföras av yrkesmän. Trädfällning i bebyggelse har allt som oftast begränsat med plats och måste monteras ned bit för bit, det vi kallar sektionsfällning. Sektionsfällningen görs för att inte skada byggnader, känsliga miljöer, ledningar eller andra värdefulla objekt i trädets direkta närhet.

Under en sektionsfällning används specialutrustning, dels klätterutrustning för klättring i träd men även stegjärn (spikskor, klättersporrar) för att underlätta arbetet i trädet. Våra arborister och trädfällare har alla relevant utbildning, erfarenhet och försäkring för att säkert kunna utföra avancerad sektionsfällning. Med våra olika arbetsmetoder kan vi sektionsfälla träd som är utom räckhåll för kranar och skylifts. Alla våra trädfällare och arborister är experter inom sitt område och hjälper dig i hela storstockholm. Vi är dock baserade på Värmdö och arbetar absolut mest på Värmdö och i Nacka.

Sektionsfällning med skylift

Vanligaste anledningen till vi använder skylift är när trädet är i så dåligt skick att det inte är möjligt att på ett säkert sätt kunna klättra i trädet. Det kan även i vissa fall bli billigare att fälla med skylift än genom att klättra. Är det till exempel flertalet träd som ska fällas eller beskäras vid vägkanten kan det ge stora tidsbesparingar och därmed billigare. Även fällning från skylift är väldigt riskfyllt och skall endast utföras av behöriga trädfällare och arborister. Det finns krav på både säkerhetsutrustning och utbildningar för att få fälla träd från skylift.

[recensioner]