?>

Stubbfräsning Stockholm

Gratis offert och 50% med RUT-avdrag

Behöver du hjälp med stubbfräsning i Stockholm? Då har du hittat rätt! Vi fräser alla typer och storlekar på stubbar i hela Stockholms län. Vi arbetar mot privatpersoner, föreningar, kommuner, landsting och företag. Bland annat andra stubbfräsare och trädfällare. Vi har väldigt många nöjda kunder runt om i hela Stockholm och känner oss säkra på att även du skulle bli nöjd om du anlitar oss för din stubbfräsning.

Priset på stubbfräsningen baseras på flera faktorer. Bland annat geografiskt läge, stubbens diameter, fräsdjup, antal stubbar samt vilken typ av stubbfräs vi kan använda. För att du ska få en så bra offert som möjligt mäter du stubben i marknivå. Skicka gärna med bild/bilder på stubbarna. Ju fler stubbar desto bättre pris.

Click or drag a file to this area to upload.

Stubbfräsning i Stockholm

Stubbfräsning i Stockholms län

Efter träden fällts återstår det att ta bort stubbarna. De flesta som någon gång gett sig på att ta bort en stubbe på egen hand gör aldrig om det igen. Det är svårt, tungt och en riktig ryggknäckare. Optimisten gräver, hackar, sågar och bänder upp stubben med spett.

Det finns dock bättre sätt att ta bort stubbar på, det kräver dock stora maskiner, stubbfräsningsmaskiner, som många gånger kostar mer än en finare personbil. Stubbfräsen är en maskin som fräser sönder stubben utan att behöva gräva upp den ur marken. Restmaterialet efter stubbfräsning i Stockholm, fliset, går att använda som jordförbättring, använda som biobränsle eller lägga i rabatten eller komposten. Stubbfräsen består av en roterande stålskiva med vassa tänder. När skivan roterar pressas den mot stubben och fräser ned stubben i små bitar, flis.

Den stora fördelen med stubbfräsning kontra att exempelvis gräva bort stubben med grävare är att det går snabbare, ger inga stora markskador runt stubben eller spår för att köra fram maskinen. Dessutom är stubbfräsning sedan augusti 2016 berättigat till RUT-avdrag med 50% på arbetskostnaden.

Tveka inte att kontakta oss för en offert på stubbfräsning. Ju fler stubbar desto bättre pris per stubbe.

[recensioner]